• Wpisów:11
  • Średnio co: 212 dni
  • Ostatni wpis:6 lata temu, 17:22
  • Licznik odwiedzin:3 645 / 2548 dni
Jesteś niezalogowany. Niektóre wpisy dostępne są tylko dla znajomych.
 
Ewa Hornich jako mała dziewczynka uwielbiała przyglądać się róznokolorowym rybkom i dziś chętnie wraca do tego zajęcia ,choćby w centrum handlowym
 

 
Dawno nie pisałam nic,to prawda...
Zgubiłam hasło,ale teraz obiecuje znaczną poprawę i oczywiscie mam parę ciekawostek dla Was...
Przde wszystkim-nowa rola Ewuni.
Mam sprawdzona inf. ,że wiosna będzie emitowany serial w tvn'ie pt .:''Prawo Agaty'' z udziałem Ewy.Gra tam kobietę zakazona zółtaczką,której zmarło dziecko..
Ja osobiście już nie moge się doczekać,a Wy?? ;D
p.s. sledzicie losy Ewy w ''Barwach..""?? ;p
 

 
Dziś zgodnie z obietnicą-wywiad z Ewą Hornich!! Zapraszam do przeczytania

1. Ja: -Co jest Twoją pasją?
Ewa:- Moją pasją jest dobre kino,zawód który wykonuję,muzyka i na pewno jazda samochodem.

2.J:-Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze?
E:-najważniejszy jest dla mnie synek,Staś, który w styczniu skończy 6 lat

3.J:-czy zajmujesz się czymś zawodowo oprócz aktorstwa?
E:-Czasami podkladam głos do reklam,reżyseruje castingi.

4.J:-jaka Twoja dotychczasowa rola podobała Ci się najbardziej?
E:- Póki co roa Uli w "Ixjanie" J i M Skolimowskich,a tak naprawdę czekam na tę najważniejszą rolę

5.J:-za czym najbardziej tęsknisz gdy jesteś w podróży?
E:-Kocham podróżować więc raczej wtedy nie tęsknie za niczym,raczej tęsknie za podróżowaniem
 

 
Kochani!!Przez jakis czas nie było tu zbyt wiele newsów na temat Ewy,ale obicuję no nadrobić!!Za kilka dni ukaże się tu wywiad z nią któty sama przeprowadzę więc będzie w 100 % prawdziwyy!! Śledźcie więc bloga i czekajcie cierpliwie!! ;D A i oczywiście zapraszam Was na stronę Ewuni na facebook'u! oto link : http://www.facebook.com/pages/Ewa-Hornich/255251961176741 ;pp
 

 
Barwy szcęścia...
Wczoraj cudowna rola Ewuni !! ;*
 

 
Obecnie czekamy na premiere filmu "Ixjana z piekła rodem" gdzie gram obok Borysa Szyca,Sambora Czarnoty,Ani Dereszowskiej i Magdy Boczarskiej. Film wyrezyserowali Józef i Michał Skolimowscy-synowie słynnego Jerzego. W filmie ma krótkie blond włosy ) Premiera mam nadzieje na poczatku przyszlego roku
Trzymamy kciuki mocno ;D
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (6) ›
 

 
No coć...czas na jakieś wideo!Wywiad z Ewą o jej roli w ''Fenomenie''!;P
http://www.interia.tv/film-i-tv/wywiady,6306,0,33,1325857
Oglądajcie i komentujcie.
 

 
Kochani...
Smuci mnie to,że ie komentować i wgl...Proszę,bez tego blog nie może przecież istnieć!! Zapraszam więc ponownie wszystkich,udzielajcie się ile tylkko się da,polecajcie i wszyscy będą zadowoleni Pozdrawiam Was i slę całusłuski.
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (2) ›
 

 
Hej!
Dzisiaj chciałam powiedzieć,że bardzo się cieszę,bo blog prowadze tak krótko,a juz tyle ma odwiedzin że nacieszyć sie nie moge! Oby tak dalej!Życzmy by ten blog miał napradę wielką popularność.Pozdrawiam.
 

 
Wczoraj napisalam bardzo malo i dzisiaj to nadrobie.Na poczatek kilka ciekawostek o Ewie a wieczorem zobaczymy...
Ewa Hornich. w 1979 r. w Łodzi) − polska aktorka.




Filmografia
2010: Fenomen jako Agnieszka
2009: Groby jako Sprzedawczyni
2004-2006: Bulionerzy jako Jola, recepcjonistka
2004-2006: Pensjonat pod Różą jako prostytutka Irka
2004: Dziki jako klientka mecenasa
2004-2007: Kryminalni jako Anna Szenert, zamordowana prawniczka
2003-2007: Na Wspólnej jako Lili
2003: Łowcy skór jako dziewczyna w redakcji
2003-2005: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście jako "Spinka"
2002-2007: Samo Życie jako sekretarka prezesa Zarządu
2001: Wiedźmin jako Driada
2001: Quo vadis
2000-2001: Przeprowadzki jako dziewczyna na ławce
2000-2007: M jak miłość jako bufetowa w sądowym bufecie
1997-2007: Klan jako Karolina, sekretarka>
 

 
Moi drodzy!!
Dzisiaj mój pierwszy dzień na tym blogu Będzie on poświęcony pięknej,mądrej i bardzo utalentowanej aktorce,Ewie Hornich.Będę tu zamieszczała rzeczy,które moim zdaniem Was zainteresują.Znajdzie się pare zdjęć,może filmików wideo..zobaczymy.Mam w każdym razie nadzieję,że go zaakaceptujecie i będziecie z wielką chęcią czytać każdy wpis.Zapraszam Was także na stronę Ewy na facebook'u,oto link : http://www.facebook.com/pages/Ewa-Hornich/255251961176741 . Komentujcie ''lubcie'' tą stronę i co Wam się żywnie podoba. Jeżeli chodzi o mnie to Ewa jest dla mnie oczywiście wzorem do naśladowania,i szczególnie się cieszę,gdyż jest moja imienniczką ;p Na razie chyba tyle,pozdrawiam,Ewa. p.s.na początek takie zdjątko
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (14) ›