• Wpisów: 11
  • Średnio co: 222 dni
  • Ostatni wpis: 7 lat temu, 17:22
  • Licznik odwiedzin: 3 781 / 2671 dni
 
ewciaa1
 
Ewciaa1: Wczoraj napisalam bardzo malo i dzisiaj to nadrobie.Na poczatek kilka ciekawostek o Ewie a wieczorem zobaczymy...      
                                            Ewa Hornich. w 1979 r. w Łodzi) − polska aktorka.




Filmografia
2010: Fenomen jako Agnieszka
2009: Groby jako Sprzedawczyni
2004-2006: Bulionerzy jako Jola, recepcjonistka
2004-2006: Pensjonat pod Różą jako prostytutka Irka
2004: Dziki jako klientka mecenasa
2004-2007: Kryminalni jako Anna Szenert, zamordowana prawniczka
2003-2007: Na Wspólnej jako Lili
2003: Łowcy skór jako dziewczyna w redakcji
2003-2005: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście jako "Spinka"
2002-2007: Samo Życie jako sekretarka prezesa Zarządu
2001: Wiedźmin jako Driada
2001: Quo vadis
2000-2001: Przeprowadzki jako dziewczyna na ławce
2000-2007: M jak miłość jako bufetowa w sądowym bufecie
1997-2007: Klan jako Karolina, sekretarka>:D

Nie możesz dodać komentarza.

  Wyświetlanie: od najstarszego | od najnowszego